به گزارش روابط عمومی؛ رئیس انجمن صنفی روانشناسان و مشاوران اعتیاد استان تهران گفت: «هماکنون بسیاری از مشاوران و روانشناسان در مراکز مختلف درمان اعتیاد، با شرایط بسیار بدی دست و پنجه نرم میکنند و این امر، کیفیت و موفقیت درمان را تحت تأثیر قرار میدهد. آنها کمترین حقوق، کمترین مزایا و کمترین میزان حمایت را دریافت میکنند».
«علیرضا چهرهسا» با بیان این نکته که در بازرسیهای به عمل آمده از سوی معاونت درمان وزارت بهداشت به تنها چیزی که توجه نمیشود، وضعیت کاری پرسنل درمانی است افزود: «بنده خودم زمانی که در کلینیک mmt مشغول به کار بودم به کرات شاهد این بودم که بازرس میآمد و دفتر دارو، لیست ترالی، حضور پزشک مسئول فنی و... را چک میکرد و میرفت، در حالی که باید بررسی شود آیا پرسنل درمانی مرکز، شرایط شغلی مناسبی دارند؟ وظایف تخصصی خود را انجام میدهند یا جهت افزایش سود مؤسس مرکز، از آنها بهرهکشی میشود!؟ آیا مرخصی میروند؟ آیا پاداش و عیدی دریافت کردهاند؟ آیا اصلا قرارداد دارند؟ وقتی به درمانگر اهمیت نمیدهیم، چگونه انتظار بذل توجه به بیمار را داریم؟ هرچند همکاران روانشناس و مشاور ما با وجود چنین شرایط نابسامانی، هیچگاه از تعهد حرفهای و اخلاقی خود دست نکشیده و نخواهند کشید».
وی در ادامه صحبتهایش به شرط «معرفی جانشین» توسط پزشک مسئول فنی یا روانشناس جهت أخذ مرخصی انتقاد کرد و گفت: «وقتی طبق قانون در هر ماه ۲/۵ روز مرخصی قرار داده شده است، چرا باید روانشناس برای خود جانشین تعیین کند؟ آیا این وظیفه مسئول مرکز یا بهتر بگویم همان مؤسس کلینیک نیست؟!» امیدوارم طرح این مشکلات با اقدام به موقع و مناسب از سوی مسئولین امر در وزارت بهداشت همراه شود.
پایگاه اطلاعرسانی انجمن صنفی روانشناسان و مشاوران اعتیاد استان تهران
۹۸/۰۵/۱۹
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |